Gå til hovedinnhold Gå til søk

Nasjonale artister til Grønfjelldal

– Eg hørt om at det bruka å va konserta med berømte artista på ein låve i Grønfjelldal, men eg trudd jo ikke det kun stem, var det en som sa en gang.

Han kom for å oppleve dette selv på Kroglia kulturgård, og måtte konstatere at det var sant det han hadde hørt.

Til nå har vi hatt glede av å oppleve blant andre Silya & The Sailors, Violet Road, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Adam Douglas, Trygve Skaug, Frida Ånnevik, Stein Torleif Bjella, Thom Hell med flere fra storscenen på Låven og fra  KlUbbscene i Fjøset på et tidligere melkebruk litt oppafor midt i dalen. Flere skal det bli – allerede i vår!

-Selv om vi akkurat nå opplever utfordringer ved å arrangere konserter på grunn av covid-19 (holdt på å si KUvid), så har vi ikke tenkt å gi oss med dette, sier Eldbjørg i Kroglia.

29. april kommer Daniel Kvammen til gårds, og 26. mai kommer Thom Hell med band!

SLIK STARTA DET

– Den store drømmen da Kroglia kulturgård starta i desember 2014, var at det en vakker dag skulle stå artister av nasjonalt kaliber på scenen i et tidligere kufjøs (litt oppafor) midt i Grønfjelldal. Et hårete mål nærmest umulig å oppnå! Tilsynelatende.

Den vakre dagen kom ganske snart. På nyåret i 2016 var Charlie Rackstead and the Sticklesbergen Ramblers på tv, managementet ble kontaktet, og det endte selvfølgelig med booking. Heldigvis!

Kvelden ble fantastisk, virkelig kronen på verket etter at vi hadde jobba døgnet på tamp for å få låven, som egentlig var falleferdig, klar og nasjonale artister verdig. Jeg husker at da de første gjestene ankom, og jeg skulle snakke til dem, så begynte jeg å gråte. Av glede, selvfølgelig, sier Eldbjørg

-Det ble starten på et KUlturelt eventyr. Konsert-opplevelsene har vært FEnomenale, det har vært den ene HØYdaren eller den andre, sier Eldbjørg.

Sjekk ut vårens arrangement på Kroglia kulturgård her.