Gå til hovedinnhold Gå til søk

Moro på langs

Det var en fantastisk dag på klubbmesterskapet i Grønfjelldal UL i helga, der både store og små viste frem sin beste innsats og skapte en utrolig stemning av glede, mestring og samhold.

Klubbmesterskap 2023 Grønfjelldal UL

Langrennssporet var så godt som perfekt preparert, og det var en sann fryd å se på utøverne som slet seg gjennom løypa med tårer i øynene og et smil om munnen. Fra de aller minste barna til de erfarne veteranene, var det tydelig at alle hadde vilje til å gi alt de hadde.

Klubbmesterskap Grønfjelldal UL 2023

Ingeborg og mamma Kine i fint driv i sprinten.

Men det var ikke bare langrennssporet som skapte en fantastisk atmosfære på klubbmesterskapet. Hoppbakken var også et populært sted for utøvere og tilskuere, og det var imponerende å se de modige hopperne kaste seg utfor bakken med stort mot.

Det var tydelig at alle deltakerne var stolte over sin egen innsats og ivrige etter å heie hverandre frem. Den gode stemningen spredte seg til alle tilstedeværende, og det var en glede å være en del av dette fellesskapet.

Sammen skapte utøverne og tilskuerne en minneverdig dag fylt med glede, mestring og samhold. Det var tydelig at klubbmesterskapet i Grønfjelldal UL var mer enn bare en konkurranse – det var en feiring av fellesskapet og kjærligheten til idretten. Og kraftkost.

Klubbmesterskap 2023 Grønfjelldal UL

Finfin servering på klubbmesterkskapet i regi av Grønfjelldal UL.