Gå til hovedinnhold Gå til søk

Grønfjelldal; der treninga er like variert som været

Treningstilbudet i vår kjære bygd er så variert at selv de mest inaktive bør få lyst til å sveive seg opp fra sofaen og bli med på moroa.

Fotball

Mandag: fotball for unge og voksne kl 18/ Styrketrening med GAMP kl 20 (påmelding til Eldbjørg på styrketreninga) i gymsalen

Mandager starter vi uka med en kraftig økt med fotball. Etterpå er det klart for styrketrening. Det er den dagen i uka du virkelig får følelsen av å være en ekte viking som løfter tunge steiner (eller i det minste prøver å løfte manualene eller treningskompisen riktig).

GAMP

 

Tirsdag: Volleyball for familien kl 19.30-21.00 i gymsalen

Tirsdager er familiens dag! Ta med ungene og bestemor til volleyballtreninga, der alle kan konkurrere om hvem som klarer å treffe ballen oftest uten å snuble over egne føtter. Det blir så gøy at du nesten glemmer at du er den som har stått på sidelinjen og ropt «Heia!» de siste ti årene.

Volleyball

 

Onsdag: Langrennscup kl 17.30 i lysløypa/ Ridetimer på Fagerjord, ta kontakt med Gunnhild for timebestilling.

Onsdager er for de som liker å utfordre naturen og sin egen balanse. Her får du valget mellom å suse nedover langrennsløypa med høy fart eller ri på  majestetiske hester på Fagerjord gård. Enten du er en fartsglad langrennsløper eller en ridende cowboy (eller cowgirl), er det garantert en aktivitet som passer for deg!

Langrenn cup lysløypa

 

Torsdag: Fotbaltrening for unger fra 4. klasse kl 18-20 i gymsalen/ bingen Green Trafford

Og torsdager er dedikert til framtidas fotballstjerner! Barna kan løpe rundt i gymsalen og lære triksene fra den erfarne treneren vår. Det blir garantert mange skudd på mål og latter på sidelinjen.

Fotball Bingen Green Trafford

 

Så, hvis du vil ha en pause fra å telle sauer om kvelden, bli med! Du vil få så mye moro at du nesten vil glemme at du faktisk trener.